KARABÜK

Karabük'e 83 Yeni Hekim Ataması Yapıldı

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük'e tek seferde 83 hekimin atandığını duyurdu.

Abone Ol

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt, Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında Karabük'e tek seferde 83 hekimin atandığını duyurdu.

Milletvekili Cem Şahin, yaptığı açıklamada, Karabük'teki hekim kadrosunun her geçen gün güçlendiğini belirterek, "Karabük'e 83 yeni hekimin ataması yapıldı. Bu atamalar ile sağlık hizmetleri daha hızlı ve etkili bir şekilde sunulacak," dedi. Şahin, hemşehrilerine en iyi sağlık hizmetini sunmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Milletvekili Ali Keskinkılıç ise atamaların Karabük halkına hayırlı olmasını dileyerek, yeni hekimlerin Karabük'ün merkezi ve farklı ilçelerinde görev yapacağını ifade etti. Ayrıca, fiziki yapı konusundaki çalışmaların da devam ettiğini aktardı.

İl Başkanı Ferhat Salt, 118’inci Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında 69 pratisyen ve 14 uzman hekimin Karabük'e atanacağını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ve milletvekillerine teşekkür etti. Salt, "Karabük için çalışmaya devam edeceğiz," diye konuştu.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }