KARABÜK

Meclis Üyesi ve Muhtar Arasında Yol Kavgası!

Yenice İlçesi Kayadibi köylüleri ile İl Genel Meclis Üyesi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Abone Ol

Yenice İlçesi Kayadibi köylüleri ile İl Genel Meclis Üyesi arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Karakolluk olan taraflar darp raporu alıp birbirlerinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre, AK Partili Yenice İl Genel Meclis Üyesi Recep Tetik ile Kayadibi köyü muhtarı ve halkı arasında uzun süredir yol tartışması sürüyordu. Köy mezarlığına giden tek yol, Tetik'e ait kereste atölyesinin iki parçasının arasından geçiyordu. Tetik'in çalışanları zaman zaman bu yolun girişini kapatarak köylülerin mezarlığa girişine mani oluyorlardı. Hafta sonu, muhtar ve azaları su sayaçlarının yazımı sırasında Recep Tetik'e ait atölyeye geldiklerinde yolun girişinin dubayla kapalı olduğunu görünce, atölyede bulunanlar ile köylüler arasında tartışma yaşandı.

Yolun açılması için jandarmaya bilgi verildi. Orada bulunmayan ancak durumdan haberdar edilen İl Genel Meclis Üyesi ve kereste atölyesi sahibi Recep Tetik, önce işyerine daha sonra köye geldi. Muhtarın evinin girişinde karşılıklı tartışma başladı. Tartışma sırasında Tetik, muhtarın eşini darp etti. Bunun üzerine orada bulunanlar ile Tetik arasında karşılıklı kavga çıktı. Arabasına binip giden Tetik'ten sonra, Recep Tetik'in çocukları da köye gelince ikinci bir tartışma yaşandı.

Yaşanan kavga sonrası taraflar darp raporu alırken karakolluk oldular. Yenice jandarma ekiplerinin olay ile ilgili soruşturma başlattıkları öğrenildi.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }