Yenice’nin kalkınması için iş dünyası ve yerel yönetim bir araya geldi. Yenice Belediyesi ile Batı Karadeniz Girişimci İş İnsanları Derneği (BAGİAD) işbirliğiyle düzenlenen “Yenice’nin Kalkınması” toplantısı, Yenice Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yapıldı.

Toplantıya, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, Kaymakam Mehmet Abdulkadir Güvenç, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş ve birçok iş insanı, akademisyen, muhtar ve öğrenci katıldı.

Toplantının açılışını BAGİAD ve Sandalye Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karakaş yaparak, Davut Doğan’ın başarı dolu iş hayatından bahsetti. Doğanlar Holding’in Balkanlar, ABD ve Senegal gibi farklı ülkelerdeki işbirliklerinden söz eden Davut Doğan ise paranın değil, doğru projelerin önemine dikkat çekerek Yenicelilere ortaklık ve girişimcilik tavsiyelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Ş.Sertaş Karakaş da konuşmasında, yatırımlarında parayı ikinci planda tutarak inancın ön planda olduğunu belirtti. Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ise üniversitenin bölgeye katkılarından ve işbirliği çalışmalarından bahsetti.

Toplantının sonunda Kaymakam Güvenç ve Başkan Karakaş, Davut Doğan’a plaket ve Yenice Tablosu hediye etti. Doğan, konferans öncesinde Kaymakam Güvenç ve Başkan Karakaş’ı makamlarında ziyaret etti, ardından kitabı “İşte Tecrübelerim”i imzalayarak katılımcılara dağıttı.

Editör: Haber Merkezi