KARABÜK

Yenice’de Karabük Milletvekiline Sözlü Taciz

14. Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları için Yenice’ye giden milletvekiline bir vatandaş sözlü tacizde bulundu.

Abone Ol

14. Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları için Yenice’ye giden milletvekiline bir vatandaş sözlü tacizde bulundu.

Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç her fırsatta seçildikleri kente gelerek, hemen hemen bütün etkinliklere katılıyorlar. Geçtiğimiz hafta sonu Eskipazar Çetiören güreş festivalinin ardından da pazar günü  14. Uluslararası Yenice Kupası Dağ Bisiklet Yarışları için Yenice’ye gittiler. 

Edinilen bilgilere göre, AK Parti Karabük İl başkanı ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç Yenice merkezde ilçe teşkilatını ziyaret etmek istedi. Heyetin yolda yürüdüğü sırada bir vatandaş Milletvekili Cem Şahin’e kendisine daha önce söylediği işinin ne olduğunu sordu. Şahin vatandaşın sorununun çözümü noktasında yapılanları anlattı. Ancak bir anda ses tonunu yükselten vatandaşın “Benim işimi neden çözmüyorsun” diye bağırmaya başlaması üzerine orada bulunanlar vatandaşı oradan uzaklaştırdılar.

MİLLETVEKİLLERİNE YAPILANLAR İLK DEĞİL

Karabük Milletvekili Cem Şahin’e Yenice’de bir vatandaşın ses tonunu yükselterek, sözlü tacizde bulunması bir anda hafızaları hatırlattı. Zira önceki dönem AK Parti Milletvekili rahmetli Burhanettin Uysal’da katıldığı bir programda yine sözlü tacize uğramıştı. Yine diğer Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç’da geçtiğimiz yıl Gökbel şenliklerinde sözlü sataşmaya maruz kalmıştı.

AK PARTİ YENİCE’DE EKSİK NE?

Son yıllarda Yenice’de sık sık AK Parti ile ilgili yaşanan bu tür tatsızlıklar bir anda acaba "AK Parti Yenice’de neyi eksik yapıyor" sorusunu akıllara getirdi.

Siyaseten tecrübeli kaynaklar, AK Parti’nin Yenice’de ağabey statüsünde, vatandaş arasında ağırlığı olan, sözü dinlenen bir Ağabey eksikliği yaşadığını dile getiriyorlar.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }