Yangında Evi Kullanılamaz Hale Gelen Çift Otomobilde Yatıyor
Karabük’te madde bağımlısı oğlunun evini yakması sonucu evsiz kalan Şaban Yeşil ve ailesi, evlerini yaptıracak durumu olmadığı için otomobilde yatıyor. Çocuklarının komşuda kaldığını belirten aile hayırseverlerden yardım eli bekliyor.
Atatürk Mahallesi Sorgun Caddesi Bülbül Sokak’ta 4 gün önce tek katlı evde meydana gelen yangın sonrası Şaban Yeşil ile ailesi evsiz kaldı. Geçimini inşaatlarda çalışarak sağlayan ve şuan işsiz olan çaresiz baba eşiyle birlikte otomobilde yatarken, 4 çocuğu da komşularında kalıyor. Zor günler geçiren Yeşil ailesi hayırseverlerden kendilerine uzanacak bir yardım eli bekliyor.
Gazetecilere konuşan Şaban Yeşil, oğlu tarafından yakılan evi yaptırma imkanının olmadığını belirtti.
İnşaat ustası olduğunu, şuanda iş olmadığı için çalışamadığını ifade eden Yeşil, kendisinin ve eşinin araba kaldığını söyledi.
Yorumlar