Vali Fuat Gürel Eskipazar'da İncelemelerde Bulundu
Karabük Valisi Fuat Gürel Eskipazar'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 22 Haziran Salı günü beraberindeki heyetle Eskipazar'a giden Gürel yatırımları devam eden projeler hakkında bilgiler alırken, Eskipazar'da bulunan yatırımcı ve çiftçilerle de bir araya geldi.
Karabük'e yapılan yatırımları yakından inceleyen Karabük Valisi Fuat Gürel yatırımların hızlanması için zaman zaman Ankara'ya giderek ilgili bakanlıklarla bir araya gelirken bir yandan da yapılan yatırımları yerinde inceliyor. Karabük Merkez ve ilçelerdeki yatırımları yerinde inceleyen Fuat Gürel denetimler kapsamında Eskipazar'a giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Karabük Valisi Fuat Gürel'e ziyaretlerinde Eskipazar Kaymakamı Emrah Bütün ve Karabük Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık eşlik etti.
Karabük Valisi Fuat Gürel ziyaretler kapmasında Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesin kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgi almak için Eskipazar Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti. KEMOSB Müdürü Emin Demir'den devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Gürel, görevli personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Vali Gürel'in ziyaretler kapsamında bir diğer durağı ise Köyceğiz Köyü'nde örtü altı üreticiliği yapan çiftçiler oldu.
Yorumlar