AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Soğuksu Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesinin 13 Ağustos'ta yapılacağını bildirdi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak ve halk arasında "Soğuksu TOKİ" olarak bilinen 866 adet konut, 53 adet işyeri, 1 adet Kur'an Kursu, 1 adet cami inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapım işinin ihalesinin 13 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini belirtti.

Mayıs ayında yapılan ihalenin mevzuatlardaki bazı değişiklikler nedeniyle geçersiz hale geldiğini ve bu yüzden yeniden yapıldığının altını çizen Şahin, "TOKİ tarafından 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü gerçekleştirilen ihale, mevzuatındaki değişiklikler nedeniyle geçersiz sayıldı. Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç ile birlikte konuyu çok yakından takip ettik. TOKİ Başkanımızla sürekli irtibat halinde kaldık. Neticesinde ihale 13 Ağustos'ta yeniden yapılacak. Hemşehrilerimiz herhangi bir hak kaybına uğramayacak. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi