KARABÜK

REİS’İN RESMİNİ İNDİREN MÜFTÜ DURACAK MI?

Abone Ol

Son dönemlerde kentimize atanan bazı bürokratları tanımaya başlayınca insanın “ya neler oluyor, Karabük bazı bürokratların ıslah edilme ya da cezalandırma yeri mi” diyesi geliyor.

Geçtiğimiz ay oldukça bilgili ve mesleğinin zirvesindeki Müftü Ercan Aksu başka bir tartışma konusu sebep ile Edirne’ye tayin edildi. Yerine de kendi memleketinde müftülük yapan Ali Erhun atandı. Aman Allah’ım evlere şenlik kendi gelmeden namı geldi. Sözüm ona gidişine bütün Bilecek duakar oldu. Adeta ardından teneke çaldı. Bilecek yerel basınında neler yazılmış neler!

Tabii gelir gelmez hani “in midir, cin midir” derken dakika 1 gol bir. Hem de ne gol. Kime atılan gol!

Nezaket gösterip hoş geldine giden Karabük eşrafının paylaştığı resimlerde makam masasının arkasında var olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi, Ak Parti Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç, Cem Şahin ve Karabük İl başkanı Ferhat Salt ziyaretinde bir anda ortadan kayboluverdi. Ertesi gün, ondan sonrası gün … yine paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi ortalıkta yoktu. Dikkatini çeken bazı okurlarımızın durumu haber merkezimiz ile paylaşması üzerine yaptığımız incelemelerde gerçekten Atatürk ile birlikte yan yana duran Erdoğan resmi bir anda kaldırılmış ve günlerce yerine konmamıştı.

Dünya lideri, Ülkemizin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin çiçeği burnunda müftünün ilk icraatı olarak makam masası arkasından kaldırılmış olması doğal olarak Karabük Derin Haber sütunlarına elbette yansıdı. Haberimizin ardından özellikle Ak Parti tabanında ve camiasında adeta infial oldu. Ciddi tepkiler oluştu.

Bir de baktık ki günlerdir yerinden kaldırılmış olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Resmi göstermelik değişiklikle sabahın köründe yerine konuluverdi.

Oldu da bitti maaşallah! Şimdi kabahatinden büyük özür ile kapatılıverecek kadar basit mi bu konu?

Adama sormazlar mı?

Hangi cesaret ve haleti ruhiye ile daha gelir gelmez makam masandan Cumhurbaşkanı Erdoğan resmini kaldırıverdin?

Memleketin Bilecik’te kadı kıran baş kesen müftülük yaptığın iddiaları karşısında Ak Parti il başkanı ve Milletvekilinin Ankara’da bunu buradan alında diğer 80 ilden hangisine verirseniz verin dediği yalan mı?

Acaba bu bilgi doğru ise beni bu Ak Partililer aldırdı diye gelir gelmez kızgınlığını icraata dökmüş olabilir misin?

Peki eskimiş ti sözlerin yalan olabilir mi?

Mesela senden önceki müftü Ercan Aksu tayininden sadece 2 ay önce Cumhurbaşkanının resmini oraya asmış olabilir mi?

Yani sen 2 ayda resmi eskitmiş olabilir misin?

Bir resim çerçevesini değiştirmek kaç dakikayı alır?

Daha bu tepki çeken icraatın gün yüzüne çıkmışken;

Ayağının tozu ile Eşyalarına kadar devlet malı olan Lojmanına şöyle bir bakıp, sonra hemen Karabük’te bir Arçelik bayii ne girip gösterilen onca çeşide rağmen 60 bin lira civarı lüks bir buzdolabı seçtiğin haberi yalan mı?

Buzdolabını seçip satıcıya “bizim vakıfçılar ile halledersiniz” diyerek çekip gittiğin de mi yalan?

Haber yayınlandıktan sonra birilerine yok ya o kadar pahalı ve lüks değildi savunması yaparken niye faturayı, markası modeli kamuoyu ile paylaşmıyor sun?

Daha basına düşmeyen ancak yakında düşecekleri de inceden söyleyivereyim mi?

Lojmanının temizliği için 6 bin, halıları yıkama için 10 bin TL ödettirdiğin de mi yalan?

Zaten 2 katlı olan Müftülük binasında yıllardır alt katta mevcut çay ocağı varken kendi katına özel yeni bir çay ocağı kurdurmadın mı?

Personeli toplayıp “bana Ali baba derler. Ben öyle vekil miş, siyasetçiymiş, il başkanıymış … kimseyi tanımam. Burada bundan sonra tek ben varım. Ona göre ayağınızı denk alın. Diyerek maksadını oldukça fazla aşıp ilk dakikalarda personele mobbing uygulamaya başladığınız da mı yalan?

Yahu sayın Müftü bey, bizim dinimizin neyi emrettiğini sizlere öğretecek bilgimiz yokta O mübarek Peygamber’i Yenice’de vatandaşlara anlatırken yaptıklarınız aklınıza gelip yüzünüz kızarmayacak mı?

Şimdi buradan Ak Parti yetkililerine soruyorum.

REİS’İN RESMİNİ İNDİRME GİBİ CESARETİ KENDİNDE BULAN BU MÜFTÜ KARABÜK’TE DURACAK MI?

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }