Türkiye Jokey Kulübü’nün 2014 yılından bu yana Türkiye genelinde düzenlediği ve çocukları pony atlarla buluşturduğu “Pony Club Şehrimize Geliyor” etkinliği, bu kez Karabük’te gerçekleşecek.

Etkinlik, 23-24 Ağustos tarihlerinde Karabük Kordon Park’ta (Hürriyet Mah. Çay Sokak) düzenlenecek. 8-12 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, minikler 16:00 ile 20:00 saatleri arasında profesyonel bir ekibin gözetiminde sevimli pony atlara binebilecek ve çeşitli eğlenceli aktivitelere katılabilecekler.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın hayvan sevgisiyle tanışmaları ve ilk ata binme deneyimlerini yaşamaları için bu etkinliği düzenlemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu etkinlik, hem keyifli hem de öğretici olacak. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu güzel etkinliğe davet ediyorum” dedi.

Bu özel etkinlik, çocuklara unutulmaz anılar yaşatırken, aileler için de keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı sunacak.

Editör: Haber Merkezi