AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, kazandıkları belediyelerde belediye başkanlarının çok üstün gayret sarf ettiklerini, kendilerinin de ellerinden geldiğince onlara destek vermeye, omuz vermeye çalıştıklarını belirtti. 

Şahin, AK Parti Karabük Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, uğradığı alçak bir saldırı ile şehit olan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye Allah’tan rahmet, Filistin halkına da başsağlığı ve sabır diledi. 

TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerini de yürüten Şahin, konuşmasında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Karabük'te yakalanan başarıyı hatırlatarak birlik ve beraberliğin devamına işaret etti. 

Başarıda emeği bulunan herkese ve kendilerine güvenen hemşehrilerine teşekkür eden Şahin, "Birliğimiz, beraberliğimiz ve ortaya koyduğumuz üstün gayret bize neticeyi getirdi. Aslında biz üzerimize ciddi bir yük aldık. Bunu iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu yükü kaldırma anlamında başkanlarımızla beraber, teşkilatımızla beraber ciddi bir gayret sarf ediyoruz. Hepiniz takip ediyorsunuzdur. Belediye başkanlarımız maşallah belediye hizmetlerinin yerine getirilmesi anlamında çok üstün gayret sarf ediyorlar. Biz de elimizden geldiğince onlara destek vermeye, omuz vermeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Ülkenin ekonomik durumundan bahseden ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile ekonomi yönetimlerinin üstün bir gayret sarf ettiğini ve bunun sonucunda  iyileşmelerin yaşandığını aktaran Şahin, bu durumdan belediyelerinde payını alacağını ve daha çok hizmet etme imkanı yakalayacağını ifade etti. 

"Belki de bir tuz tanesi kadardır"

Karabük'te yaptıkları çalışmalar neticesinde omuzlarına yüklenen yükün  Cumhurbaşkanları ve Genel Başkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın omuzlarındaki yükle kıyaslanamayacak kadar az olduğunun altını çizen Şahin, şöyle devam etti:

"Şimdi burada biz aslında öyle bir çalışma yaptık ki, yine de Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküyle kıyaslandığı vakit belki de bir tuz tanesi kadardır. Şu an ülkemizde, çevremizde, kuzeyimizde, güneyimizde, doğumuzda, batımızda neler cereyan ettiğini düşündüğümüz zaman, Sayın Cumhurbaşkanımızın da bir devlet idare ettiğini düşündüğümüz vakit hangi sorumluluğun altında olduğunu çok net ortaya çıkarır."

"Cumhurbaşkanımızın ziyareti söz konusu olacak"

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin yapıldığı günün akşamda elde edilen başarının ardından Cumhurbaşkanları ve Genel Başkanları Sayın Recep Tayyip Erdoğan kendilerini arayıp tebrik ettiğini hatırlatan Şahin, "Dolayısıyla bu bile Sayın Cumhurbaşkanımızın yüzünde bir tebessüm oluşturan netice olması hasebiyle bizler için çok önemli. Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya teşrif etmesi, Karabük halkına, Karabük'te kendisine omuz veren teşkilat mensuplarımıza olan düşkünlüğünün de bir göstergesi. İnşallah kısa zaman içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın ziyareti söz konusu olacak. İnşallah Karabük'ümüzde kendisini tekrar ağırlayacağız. İl Danışma Meclisi Toplantımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi