Zonguldak'ta faaliyet gösteren bir işletme sahibi, garson olarak çalışan iki kadına t*cizde bulunduğu iddia edildi. Olayın ardından işletmenin sahibi ve kızı gözaltına alındı. 

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde yaşanan akıl almaz olayda bir köfte işletmesinin sahibi O.Ö., garson olarak çalışan E.A.’yı (18) t*ciz etti.

İşletme sahibi O.Ö., geçtiğimiz günlerde işe başlayan 19 yaşındaki N.A.’ya da aynı yaklaşımda bulundu. E.A.’nın ardından t*cize uğrayan N.A., ilk olarak yaşadığı durumu işletme sahibinin kızı İ.Ö.’ye anlattı. Duydukları karşısında çılgına dönen İ.Ö., N.A.’ya tokat attı. Hem t*ciz, hem de şiddet ile karşılaşan genç kız durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin geniş çaplı yürüttüğü çalışma sonrası O.Ö. ve İ.Ö. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: haber merkezi