KARABÜK

Keskinkılıç ve Civa Arı Gibi Çalışıyorlar

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Ankara çıkartmasından "25 milyon liralık" destek ile geri döndü.

Abone Ol

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ve Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa, Ankara çıkartmasından "25 milyon liralık" Çevre Bakanlığı desteği ile geri döndü.

AK Parti Karabük heyeti Ankara’da Çevre Bakanlığı’na adeta çıkarma yaptı. Yapılan görüşmelerde Karabük merkez ve diğer ilçelerin yanı sıra Eskipazar için 25 milyon liralık destek aldılar. 

Karabük Milletvekilleri Ali Keskinkılıç ve Cem Şahin ile Karabük AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, il ve ilçe Belediye Başkanlarından oluşan heyetle adeta Ankara’ya çıkarma yaptılar. Karabük’ün eniştesi olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve bakanlık üst düzey yöneticileri ile uzun bir görüşme yapan Karabük heyeti, 200 Milyon liranın üzerinde bir desteği koparmasını bildiler.

Seçim döneminde gelen bakan ve bakan yardımcılarından ilçesi için her fırsatta destek talep eden Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa yine fırsatı kaçırmadı. Hemşehrisi Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ile birlikte Eskipazar’a 25 milyon lira Çevre Bakanlığı desteği koparmasını bildi. Vekil-Başkan uyumlu şekilde arı gibi ilçe için çalışmaları vatandaşlarda mutluluk oluşturdu.

Öte yandan alınan desteklerin detaylarını görüştüğümüz Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa,
“İl Başkanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir görüşme gerçekleştirdik. 3. Etap TOKİ'nin ihalesi en kısa sürede yapılacak.  Küçük sanayi sitesi yapımı için destek alındı. Millet bahçesi yapımı için destek alındı. Bir adet çöp kamyonu alındı. 100 adet çöp konteyneri alındı. Bir adet JCB kepçe alındı. Bir adet minibüs alındı. Parke yardımı alındı. Toplamda ilçemiz için yaklaşık 25 milyon liralık bir yardım aldık. Sayın Bakanımıza destekleri ve hibeleri için teşekkür ederiz.” dedi.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }