KARABÜK

ÖZBEY'Lİ KARÇİMSA SOSYAL HAYATA DOKUNUYOR

Karabük'ün basketbol sahalarındaki gururu Karabük Demir Kartal Basketbol Takımına, yeni sezonda önemli bir sponsorluk desteği de Karçimsa'dan.

Abone Ol

Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden ve geçmiş yıllardaki başarılarını yeni sezonda da sürdürmek üzere Karabük’ü gururu olmaya devam ediyor.

Bu başarıya bir destek de Karabük Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARÇİMSA) 'dan. Takımın yeni sezondaki forma isim sponsoru oldu. Bu sponsorluk anlaşmasıyla Karabük Demir Kartal, sahada artık KARÇİMSA ismiyle mücadele edecek.

Geçmiş yıllarda şehirden kopuk, ne şehrine, ne ortağı olan Kardemir'e nerede ise hiçbir katkısı olmayan Karçimsa, el değiştirerek Yönetim Kurulu Başkanı Soner Özbey olduktan sonra bir anda dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Bir yanda kendini toparlayıp kar eder hale gelirken diğer yanda çalışanlarına tatmin edici maaşlar verirken şimdi de kentin sosyal hayatına dokunmaya başladı. Safranbolu'da hayır çarşısını yapan Özbey, şimdi de tekerlekli sandalde süper liginde mücadele eden Karabük Demir Kartal Basketbol Takımı'na sponsor olmaya karar verdi. Şehirde sporun gelişmesine katkı sağlayan Demirkartal'ın bu sponsorluk desteği hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynayacak.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }