Eğitim hayatına katkı sağlamak amacıyla her yıl öğrencilere burs imkânı sunan Karagül Kerestecilik, bu yıl desteğini iki katına çıkardı.

Geçtiğimiz yıl 50 öğrenciye burs vermeyi hedefleyen Karagül Kerestecilik, taleplerin artması üzerine firma yetkilisi Murat Karagül tarafından bu sayı 65’e yükseltmişti. 2024 yılında ise eğitime olan katkısını daha da artırarak, 100 üniversite öğrencisine burs desteği sağlamayı planlıyor.

Karagül Kerestecilik yetkilisi Murat Karagül, eğitimi ülkenin geleceğine yapılan en önemli yatırım olarak gördüğünü ve bu kapsamda daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediğini belirterek, gençlerin eğitim hayatında onlara destek olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

Eğitime verdikleri bu güçlü destekle Karagül Kerestecilik, gençlerin hayallerine bir adım daha yaklaşmalarına olanak tanıyarak toplumda fark yaratmaya devam ediyor. Bursiyerler ise Murat Karagül ağabeylerinin ekonominin sıkıntılı olduğu, hayat pahalılığının alıp başını yürüdüğü şu günlerdeki desteği ile Karagün dostluğundan dolayı mutluluklarını dile getiriyorlar.

Editör: Haber Merkezi