Karabük Belediyesi, Kanyon Düğün Salonu ile her türlü düğün, nişan ve sünnet organizasyonları için hizmet vermeye devam ediyor.

Hafta içi ve hafta sonu, gece ve gündüz fark etmeksizin, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile siz değerli halkımıza hizmet sunan Kanyon Düğün Salonu, uygun fiyatları ile dikkat çekiyor.

Donanımlı ve Güvenli Tesisler

Kanyon Düğün Salonu bünyesinde personel odası, gelin odası, erkek ve kadın mescitleri, tuvaletler, geniş bir otopark alanı ve bahçe bulunmaktadır. Ayrıca, salon 7 gün 24 saat güvenlik personeli ve güvenlik kameralarıyla kontrol edilerek güvenliğiniz sağlanmaktadır.

Uygun Fiyatlı Düğün Salonları

2024 yılı itibarıyla Karabük’te düğün salonu fiyatları 70.000 - 100.000 TL arasında değişirken, Karabük Belediyesi Kanyon Düğün Salonu daha uygun fiyatlarla hizmet vererek, çiftlerin hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor.

Sosyal Projeler ve Ücretsiz Hizmetler

Karabük Belediyesi, sosyal projeleri kapsamında dar gelirli gençlere ve dar gelirli emeklilerin çocuklarına özel hizmetler sunuyor. Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, seçim döneminde vadettikleri sosyal projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi: “Belediye işçilerimiz ve çocukları ile dar gelirli emeklilerimizin çocuklarına Kanyon Düğün Salonumuzda ücretsiz düğün yapılabilmesini sağladık.”

  • Dar gelirli gençlere ve dar gelirli emeklilerin çocuklarına: Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri düğün salonu ücretsiz.
  • Belediye personeli ve çocuklarına: Düğün salonu ücretsiz.
  • Dar gelirli gençlere ve dar gelirli emeklilerin çocuklarına: Gelinlik ve damatlık ücretsiz.

2024 Yılı Ücretleri

Hafta İçi (Sadece Salon Kiralama): 7.000 TL + KDV
Hafta İçi (Full Paket: Salon, kuru ve yaş pasta, içecek, fotoğraf ve video çekimi): 27.000 TL + KDV

Hafta Sonu (Sadece Salon Kiralama): 10.000 TL + KDV
Hafta Sonu (Full Paket: Salon, kuru ve yaş pasta, içecek, fotoğraf ve video çekimi): 30.000 TL + KDV

Editör: Haber Merkezi