GÜNCEL

İlçe Başkanı Yasin Aydın, Mazbatasını Aldı

Başkanı Aydın, 19 Ekim tarihinde gerçekleşen 8. Olağan Safranbolu İlçe Kongresi sonrası yeni yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını aldı.

Abone Ol

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı M. Yasin Aydın, 19 Ekim tarihinde gerçekleşen 8. Olağan Safranbolu İlçe Kongresi sonrası yeni yönetim kurulu ile birlikte mazbatasını aldı.

Aydın, mazbata töreninin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatında birlik ve beraberlik içinde hizmet verdiklerini belirterek, bu göreve layık görülmekten duyduğu onuru dile getirdi.

Başkan Aydın, "AK Parti olarak bizler, birlik ve beraberlik içinde büyük bir aileyiz. Bu görev, halkımıza hizmet bayrağını daha ileri taşımak için bir vesiledir," dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere desteklerini sunan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Aydın, Safranbolu’da hizmet için canla başla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Mazbata törenine AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinliç de katılarak yeni yönetime başarılar diledi. Başkan Aydın, "Allah yar ve yardımcımız olsun," diyerek, tüm parti üyelerine saygı ve teşekkürlerini sundu.

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }