KARABÜK

Eskipazar ve Yenice'de Bedava Doğal Gaz Sobası Dağıtılacak

Kış hazırlıklarına başlayan Yenice ve Eskipazarlı vatandaşlara bedava doğalgaz sobası dağıtılacağı duyuruldu.

Abone Ol

Kış hazırlıklarına başlayan Yenice ve Eskipazarlı vatandaşlara, bedava doğalgaz sobası dağıtılacak.

Yerel yönetimler seçimlerinde Eflani ve Safranbolu hariç tüm belediyeleri kazanan AK Parti, tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ve birlikte Ankara’da bakanlık bakanlık gezen Belediye Başkanları il merkezi ve ilçelerine yatırım ve destek alıyor.

Son olarak aynı zamanda Karabük’ün eniştesi olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u milletvekilleri ile birlikte ziyaret eden Belediye Başkanları saatlerce süren toplantı sonrası ilçeleri için heybeleri dolu döndüler.

Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç alınan desteklerden birisinin müjdesini hafta sonu katıldığı Çetiören güreş festivalindeki konuşmasında verdi.

Keskinkılıç, "Bu yıl kış başlamadan önce, Eskipazar’da 2 milyon TL'lik, Yenice’de de 3 milyon TL'lik ücretsiz doğalgaz sobası dağıtılacak. Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Civa ve Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş’nın çevre bakanlığınca hibe olarak verilen soba yardımları konusunda, maddi imkanları olmayan ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlayacaklar."

{ "vars": { "account": "G-EPVZXX591W" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }