Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 167. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’la bir araya geldi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdikleri görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Karabük’e olan özel ilgisinden dolayı Cumhurbaşkanına teşekkür ederek şunları söyledi:

“Desteklerini her zaman en güçlü şekilde hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la, Genel Merkezimizdeki toplantı sonrası Karabük’ümüzü ve gelecekteki projelerimizi konuştuk. Ulaşım, sağlık, sanayi, çevre, spor ve yerel yönetimlere kadar birçok alandaki projelerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk. Ayrıca, İl Kongremizle ilgili gelişmeleri de aktardık ve Sayın Cumhurbaşkanımızı Karabük’e davet ettik. Cumhurbaşkanımız, her zaman olduğu gibi Karabük’e özel ilgisini ve desteğini dile getirdi ve tüm Karabüklü hemşehrilerimize selamlarını iletti.”

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Salt ve Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Semih Can Güzel de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karabük’e olan desteği ve projelere olan ilgisinin şehre olumlu yansıyacağı belirtilirken, il başkanları ve belediye başkanlarının bu görüşmeden memnun ayrıldıkları ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi