Bartın Belediye Başkanı Rıza Yalçınkaya’nın seçim sürecinde işe alma sözü verdiği ancak kendisini işe almadığı iddia eden S.B. adlı şahıs, belediye binası önünde soyunarak kendini kesti.

Başkan Rıza Yalçınkaya’ya belediye bnası önünden küfürlü hakaretler savuran şahıs için ihbarlar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Başkana seslenerek “Söz verdin beni niye işe almıyorsun, ben sana yıllardır uşak oldum sen ne yaptın, senin yüzünden herkesle kötü oldum. Ben Aladağlılarla sizin yüzünüzden Kötü oldum, beni kullanıp atamazsınız, çık dışarı” şeklinde sözler sarf ettiği öne sürüldü.

Polis ekipleri tarafından ikna edilerek alınıp sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Emnyet güçlerii olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: haber merkezi