Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, düzenlediği toplantıda basına açıklamalarda bulundu. Çetinkaya önceliğin yeşil bir Karabük olduğunu söyledi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya düzenlediği basın toplantısında seçildiği günden bu yana geçen 100 günü değerlendirdi.

Başkan Özkan Çetinkaya, vatandaşa hizmet noktasında belediyenin yürütülmesi gereken işlerini yürüttüklerini bu arada seçim vaatlerinin gerçekleştirilmesi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Çetinkaya, amaçlarının beton değil yeşil bir Karabük olduğunu vurgulayarak, Karabük’ün değişik yerlerinde var olan park ve yeşil alanların atıl ya da kullanılamaz halde olanlarının yeniden kullanılır hale getirmeye başladıklarını, başka amaçlar için kullanılmasına kesinlikle müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Şehrin önemli sorunlarından birisi olan mahalle aralarındaki yollara park eden tır ve kamyonlara çözüm noktasında, Kemal Oyman mevkiinde oluşturulan ücretsiz parka hiçbir tır ya da kamyonun park etmediğini açıkladı. Ancak mahalle aralarında tır ve kamyon park edilmesinin engellenmesi noktasında zorlama yapmayacağını ifade etti.

İşte Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın basın toplantısında yaptığı açıklama;

Editör: Haber Merkezi