31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Karabük teşkilatı yoğun tempo çalışma devam ediyor. 

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karabük İl Teşkilatı tarafından ‘AK Yürüyüşler Programı’ düzenlendi. Düzenlenen yürüyüş programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti 24. Dönem Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, İl Genel Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş Aydınlıkevler mahallesinde düzenlenen AK yürüyüşlere katıldı.

Yürüyüş programında konuşan Belediye Başkan Adayı Uysal; “Gönüller değişim için birleşti, gönüller yapmaya geliyoruz” dedi.

"31 Mart Karabük İçin Değişim Vakti"

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal yürüyüş programı sonrası yaptığı konuşmasının devamında; “Bu seçim Karabük’ün kader seçimi. İnanıyoruz ki milletimiz basireti ile feraseti ile sağduyusu ile hareket edecek. Bu meydanlar gösteriyor ki, 31 Mart Karabük için değişim vakti. Karabük’te gönüller değişim için birleşti. Sevgimizle geliyoruz. Gönüller yapmaya geliyoruz." ifadelerini kullandı. Ayrıca vatandaş projeleri hakkında bilgiler verdi.

‘AK Yürüyüşler Programı’na katılan AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti 24. Dönem Karabük Milletvekili Osman Kahveci, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı, İl Genel Belediye Meclis Üyesi Adayları 31 Mart pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde partilerine destek istedi.

 

Editör: Haber Merkezi