AK Parti Karabük’te Merkez, Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık ilçelerinde düzenlenen 8. Olağan İlçe Kongrelerini tamamladı.

İl Başkanlığı şimdi gözünü İl Kongresine çevirdi. İl Başkanı Ferhat Salt, kongre sürecini bir “demokrasi bayramı” olarak nitelendirirken, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

“Birlik ve Dayanışmamızı Güçlendirdik”

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, ilçe kongrelerinin ardından yaptığı açıklamada, Karabük genelinde güçlü bir yenilenme süreci yaşandığını belirtti. Salt, "Karabük genelinde birliğimizi ve dayanışmamızı daha da pekiştirdik. İlçelerimizde gerçekleştirdiğimiz kongreler, AK Parti’nin demokrasi anlayışının yansımasıdır. Yeni dönemde sadece Eflani İlçe Başkanımız değişirken, diğer ilçelerde ilçe başkanlarımız güven tazeledi,” dedi.

Salt, Merkez İlçe Başkanı Yavuz Hüsam, Safranbolu İlçe Başkanı Muhammet Yasin Aydın, Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlıya, Eskipazar İlçe Başkanı Ahmet Aydemir ve Ovacık İlçe Başkanı'nın görevlerine devam ettiğini, Eflani İlçe Başkanlığına ise Hüseyin Ersoy’un seçildiğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Mektuplar Toplandı

AK Parti Karabük İl Başkanlığı, ilçe kongrelerinde kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektup topladı. Mektuplarda, vatandaşlar öneri, teşekkür ve dileklerini iletti.

İl Kongresi İçin Geri Sayım

İl Başkanı Salt, il kongresi için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, "İlçelerimizde tamamladığımız kongre süreci teşkilatımızın ne kadar dinamik ve güçlü olduğunu bir kez daha göstermiştir. İl Kongremizde de bu dinamizmi ve kararlılığı en üst seviyede sergileyeceğiz,” ifadelerini kullandı.

Salt, AK Parti’nin Karabük’e bugüne kadar kazandırdığı projelere dikkat çekerek, 23 yılda yapılan yatırımların devam edeceğini ve 2024 yerel seçimlerinde zafer kazanacaklarını vurguladı.

Editör: Haber Merkezi