AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz; "Aynı Bukalemun Gibisiniz"
AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz CHP’nin basın açıklamasından sonra sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu. CHP’nin şehre göre söylem geliştirdiğini ifade eden Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ı ve parti yöneticilerini bukalemuna benzetti.
CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır dün (5 Kasım 2021) partisi ile 81ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenlemiş ve hükümete ağır eleştirilerde bulunmuştu. Abdullah Çakır asgari ücretten verginin kaldırılması gerektiğini ifade ederek tek adam rejimi ve Cumhur İttifakını hedef alan açıklamalarda bulunmuştu.
Abdullah Çakır’ın yaptığı basın açıklamasında; “Zengini daha zengin, yoksulu daha yoksul yapmak tek adam şahsım hükümetinin asli görevi haline gelmiştir. Türkiye’de vergi kaçıranları, vergi affından yararlananlar düşünüldüğünde, açlık sınırı altında yaşayan asgari ücretlilerden vergi kesintisi yapılması en büyük adaletsizliktir.” İfadelerini kullanmıştı.
Yorumlar